Veïns de Collbató alerten del cobrament de factures desmesurades per part de la companyia d’aigües

Segons han informat alguns veïns de la urbanització Pla del Castell, a les últimes factures de la companyia d’aigües (Sorea) han vist augmentat fins a sis vegades l’import habitual. Aquests mateixos veïns ja fa anys que es veuen afectats regularment pels talls en el subministrament, a causa de reiterades avaries a les canonades.

Expliquen que segons els tècnics, tota la instal·lació s’hauria de canviar de fa temps, per suportar la pressió actual que marca la normativa. I tanmateix apunten que el més probable en aquest augment de la facturació, és que amb la reparació de les avaries s’omplen els conductes d’aire, cosa que fa que als comptadors de les cases, aquest aire elevi potencialment la lectura fins que no torna l’aigua, per la qual estan preparats els comptadors.

Tant és així que els veïns es queixen de que no tant sols han de suportar un servei deficitari en quant a pressió i els talls continus als mesos d’estiu, sinó que ara temen que els estiguin cobrant de forma encoberta, el continu d’obres, per no resoldre el problema de base que és refer totes les línies de canonades obsoletes.

Creuen que podria haver-hi més llars afectades d’arreu per ser una pràctica repetida en diverses cases de Collbató .

Check Also

Monistrol acull una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí

Monistrol de Montserrat acollirà una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí, sota el títol La …