Tres dies de celebracions a Collbató pels Tres Tombs

Aquest divendres, 21 de març, s’iniciaran les activitats que, fins a aquest pròxim diumenge, 23 de març, s’inclouen a la celebració dels Tres Tombs a Collbató.

En concret, les primeres activitats  de divendres seran el lliurament de la bandera i la festa Revival dels 80, que des de les onze de la nit tindrà lloc a la pista poliesportiva coberta. Per a participar a la festa ja es poden adquirir les entrades (valen 10 euros) a la farmàcia de Collbató, a l’Agrobotiga del Montserratí, a Parera Sports i a SACRI.

Dissabte, 22 de març, a partir de les onze del matí a l’avinguda Centenari Amadeu Vives, es faran diferents activitats per als més menuts (hi hauran inflables, una granja d’animals o la possibilitat de passejar en poni, entre altres). La jornada es tancarà a partir de dos quarts de deu de la nit amb el sopar, el pregó i el ball que s’ubicaran a la pista poliesportiva.

Finalment, diumenge al migdia es faran els Tres Tombs pels carrers de Collbató. El recorregut passarà pel passeig Mansuet (ascendent) per l’esquerra i baixarà per la dreta, pel carrer Sant Corneli, pel carrer Amadeu Vives, pel carrer Bonavista i acabarà a la plaça Amadeu Vives.

Check Also

Esparreguera esclata de vitalitat durant els cinc dies de Festa Major

Els carrers plens, les places farcides de gent, activitats per tots els racons d’Esparreguera i …