Roda de premsa sobre la sentència de les Ginesteres II de Collbató

L’advocat Eduard de Ribot, el president de l’Associació Cultural del Montserrat Jordi Serra, en representació del grup municipal (en contra de l’ampliació de la zona industrial) Grup d’Independents de Collbató Josep Estradé i de la plataforma popular Salvem Montserrat Manel Rivero han comparegut aquesta tarda en roda de premsa a la Sala Portals de Collbató. Ho han fet per fer la valoració de la sentència del TSJC respecte el litigi d’entitats, partits, veïns i veïnes amb l’Ajuntament de Collbató per l’ampliació de la zona industrial i requalificació de 21 ha de sòl agrícola. Que com recentment es va anunciar ha estat anul·lada per la justícia.

Set anys d’oposició al macro-projecte i quatre de lluita judicial han culminat en un costós periple econòmic per la ciutadania. Que podria haver de suportar per aquest, fins a 1 milió d’euros depenent com es resolgui amb les parts el conveni anul·lat, amb les costes de redacció del projecte, d’advocats municipals per defensar-lo, etc. Són les conseqüències que se’n deriven malgrat haver arribat a temps, com asseguren en roda de premsa, a nivell dels costos ambientals per no haver-hi edificat les màquines.

Encara no han valorat demanar explícitament la dimissió de l’equip de govern, encara que per evident, valoren que hauria de ser un fet. Però insten que públicament demanin perdó a la ciutadania. I tanmateix feliciten a tothom qui ha lluitat per defensar el territori i conviden a venir a celebrar-ho el dissabte 1 de juny a la plaça de l’Era de Collbató a les 20:30h.

VIDEO RODA DE PREMSA – PART 1PART 2PART 3PART 4

[nggallery id=13]

Check Also

Comunicat del portal arran l’ofensiva militar a la Franja de Gaza

Des de l’equip del Portal de notícies Montserratí.cat volem fer pública una decisió unànime que …