Obres de millora a la carretera BV-2425, que uneix Gelida amb Corbera, al seu pas per Castellví

Al seu pas pel terme municipal de Castellví de Rosanes, la carretera que uneix Gelida amb Corbera de Llobregat (BV-2425) serà objecte d’unes obres de millora. Els treballs es duran a terme entre els mesos d’agost i octubre de 2014 i es faran des del quilòmetre 3,510 fins al 5,710, segons ha fet saber al consistori el servei d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, que és el titular de la via.

Es millorarà la BV-2425 i la C-243b, vies que passen per Castellví i donen accés al municipi

La millora de la BV-2425 consistirà en la renovació del ferm amb una beurada bituminosa i de la senyalització horitzontal de la carretera. Els treballs s’emmarquen en els projectes de renovació de capes de rodament aprovats per la Diputació de Barcelona dins del programa de conservació de la xarxa de carreteres provincials.

Des de la Diputació de Barcelona es té cura tant d’aquesta carretera BV-2425 –que dóna accés a diferents masies de Castellví i a indrets emblemàtics com la font de la Saborida- com de la C-243b, que dóna accés a la majoria de nuclis de població del municipi i al polígon industrial Rosanes.

Check Also

Monistrol acull una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí

Monistrol de Montserrat acollirà una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí, sota el títol La …