Mulla’t 2013 per l’esclerosi múltiple

Enguany la campanya per l’esclerosi múltiple MULLA’T arriba al Montserratí a mans dels municipis del Bruc, Esparreguera i Olesa. El proper 14 de juliol a les piscines municipals d’aquests pobles es duran a terme les jornades anuals catalanes solidàries més importants, després de la Marató de TV3. L’horari d’entrenament i crono d’aquest dia serà de les 10 del matí a les 20h del vespre.

En la seva vintena edició, MULLA’T estrena mascota, en Xop, una gota d’aigua a l’estil gaudinià que serà també la mascota dels Mundials de Natació que se celebren aquest estiu a Barcelona. I participaran arreu de Catalunya un total de 630 piscines.

El Mulla’t té una doble finalitat. D’una banda, pretén conscienciar la societat respecte a la malaltia. D’altra banda, és la principal campanya de captació de fons de la Fundació Esclerosi Múltiple. Gràcies a campanyes com el Mulla’t la FEM pot oferir serveis de neurorehabilitació en hospitals de dia i serveis d’inserció i orientació laboral a persones amb esclerosi múltiple.

Més informació

Check Also

Comunicat del portal arran l’ofensiva militar a la Franja de Gaza

Des de l’equip del Portal de notícies Montserratí.cat volem fer pública una decisió unànime que …