Martorell signa un conveni amb Càritas per atendre les necessitats bàsiques d’urgència social

L’Ajuntament de Martorell i Càritas han signat un conveni per atendre les necessitats bàsiques d’urgència social dels martorellencs durant l’any 2014, amb una dotació econòmica de 6.000 euros, segons han informat recentment fonst municipals en un comunicat. Els signants de l’acord social han estat l’alcalde de Martorell i president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve i el responsable de Càritas Interparroquial de Martorell, el mossèn Manuel Roig.

Amb aquest conveni, Càritas es compromet a gestionar la distribució de lots d’aliments de productes bàsics provinents del banc d’aliments, així com la gestió d’ajuts bàsics d’urgència social a les persones derivades pels serveis socials municipals.

El document preveu que el departament de Benestar Social del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP) aporti una dotació econòmica de 6.000 euros que l’entitat rebrà a partir de la signatura del conveni. Ambdues parts han acordat que Càritas participi a la taula de coordinació d’ajuts d’urgència social, que està promovent el departament de Benestar Social del Patronat, per tal de coordinar l’acció dels diferents agents que treballen amb aquestes finalitats a Martorell.

L’Ajuntament de Martorell i Càritas Interparroquial mantenen, des de fa anys, un conveni de col·laboració per dur a terme programes d’urgència social, principalment en l’àmbit de la suficiència alimentària.

Check Also

Monistrol acull una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí

Monistrol de Montserrat acollirà una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí, sota el títol La …