La Policia Local d’Olesa detecta una plantació de marihuana de dues-centes plantes

La Policia Local d’Olesa, en un servei conjunt amb agents rurals de la Generalitat i el vigilant de medi ambient municipal, van trobar, el passat 21 d’agost, una plantació de marihuana en una finca particular a la urbanització Oasis.

Inicialment sospitaven que s’estaven fent obres il·legals en una zona de la finca considerada forestal. De manera que van procedir a una inspecció, durant la qual la Policia va detectar diverses plantacions de plantes de marihuana disposades en diferents terrasses, segons el seu nivell de creixement, fins a observar un hivernacle amb un total de cent plantes amb cabdells.

En aquesta operació es van intervenir un total d’unes dues-centes plantes de marihuana en diferents estats de creixement, les quals passen a disposició judicial com a proves de càrrec en contra de la persona que havia fet el cultiu i propietari de la finca, al qual se’l imputa un presumpte delicte contra la salut pública.

En la mateixa inspecció també es van detectar unes instal·lacions on estaven tancats gossos, gats i un porc vietnamita en condicions que no complien la normativa de protecció d’animals, motiu pel qual els agents rurals han obert un expedient i s’estan realitzaran gestions juntament amb l’Ajuntament per determinar la gravetat del fet i que podrien derivar en la intervenció dels animals.

Font: Departament de comunicació de l’Ajuntament d’Olesa

Check Also

Monistrol acull una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí

Monistrol de Montserrat acollirà una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí, sota el títol La …