Ja és aquí la Festa Major del Bruc

D’avui 9 d’agost fins el proper divendres 16, s’allarga enguany la Festa Major del Bruc. Amb el tradicional pregó a les 22h es donarà pas a la festa amb el plat fort del Concert amb The Papa’s & The Popo’s. Demà dissabte hi haurà un torneig de petanca de bon matí i durant tot el dia es podran intercanviar objectes i serveis al Mercat d’Intercanvi organitzat per l’assemblea de joves l’Esquerda al Passatge de Cal Genio. A la tarda també hi haurà Futbol Fang i un taller participatiu de bombolles gegants a la Pista poliesportiva. Per a un públic més adult hi haurà una ballada de sardanes, concert i ball de nit amb l’Orquestra internacional MARAVELLA.

Al llarg de les festes podreu gaudir d’inflables, cercavila de gegants i grallers amb Foc Senglar, la IV Cursa Atlètica Popular, la final de futbol femení, futbolí i futbol sala, també trobareu un concurs anomenat Bon cop de destral a descobrir, una gimcana, un concert privat a l’Església, taller infantil de pintar pedres, cinema amb les Aventures de Tadeo Jones, xerrades, correaigua, bicicletada nocturna, teatre, dinar de germanor, cantada d’havaneres i la missa de la festivitat.

Aquí podreu veure el programa sencer

Check Also

La Generalitat aprova el nou mapa de la lectura pública de Catalunya

El Govern ha aprovat el nou Mapa de la Lectura Pública de Catalunya, que recull les necessitats de la lectura pública i estableix el tipus de biblioteca que correspon a cada població per tal d’adequar el servei que ofereixen a la demografia actual de Catalunya. L’aprovació del nou Mapa, que substitueix l’anterior, de 2008, respon a la voluntat d’adaptar-lo als canvis que s’han produït en la població dels municipis catalans i al context actual. El Mapa de la Lectura Pública permet elaborar els programes per a la construcció de nous equipaments i per a l’adequació dels existents; planificar, programar i coordinar les inversions de les diferents administracions competents en aquest àmbit; avaluar periòdicament quina és la posició real del conjunt de les biblioteques públiques de Catalunya, i vetllar perquè es produeixi un creixement equilibrat d’aquests equipaments per tal de garantir l’accés als serveis al conjunt del territori de Catalunya. Actualment totes les capitals de comarca disposen de biblioteca i tots els municipis de més de 30.000 habitants compten almenys amb una. D’altra banda, totes els municipis de més de 5.000 habitants, que són els que tenen l’obligació d’oferir el servei d’acord amb la legislació vigent, disposen d’equipament bibliotecari (excepte Dosrius, que ja té un projecte subvencionat, i Vilafant). Pel que fa als municipis d’entre 3.000 i 5.000 habitants, 54 dels 71 municipis d’aquestes característiques ja disposen d’equipament bibliotecari. A més, el 93% de la població té un servei bibliotecari al seu propi municipi i el 46% disposa del carnet de la biblioteca pública. Des de l’aprovació de l’anterior Mapa s’han inaugurat 91 noves biblioteques, de les quals 34 són serveis nous en municipis o barris on no n’hi havia, i la resta, 57, són trasllats d’equipaments ja existents que s’han adequat als estàndards proposats pel Mapa. Això vol dir que, des de l’aprovació Continua llegint