Esparreguera esclata de vitalitat durant els cinc dies de Festa Major

Els carrers plens, les places farcides de gent, activitats per tots els racons d’Esparreguera i marxa fins ben entrada la nit. Així han estat els cinc dies de Festa Major a Esparreguera, que del 10 al 14 de juliol s’ha vestit de gala i ha esclatat de vitalitat amb activitats per a tots els gustos i edats.

Exhibicions de balls a la plaça del Centre, concerts a la plaça de Santa Eulàlia (plaça de l’Església), torneig de futbol d’estiu, Cercagallines, Ensierru i classes de swing obertes a tothom han estat alguns dels esdeveniments d’aquests dies, als quals no ha pogut faltar la Barraca que instal·len cada any El Torn i La Llançadora a la plaça de la Consitució i que ha esdevingut gairbé el centre neuràlgic de la festa jove (i no tan jove).

Montserrati.cat ha viscut la Festa Major d’Esparreguera amb els seus protagonistes i ha recollit les opinions d’alguns d’ells, els esparreguerins i esparreguerines que omplen les places i els carrers de municipi i donen vida al poble, tant durant les festivitats com durant la Festa Major.

Check Also

Comunicat del portal arran l’ofensiva militar a la Franja de Gaza

Des de l’equip del Portal de notícies Montserratí.cat volem fer pública una decisió unànime que …