Ensurt a Monistrol per l'incendi d'un canyar

Als volts de les 8 del vespre, s´ha produït un incendi a un canyar situat a sota dels dos ponts: el del Ferrocarrils de la Generalitat i el que uneix terrassa amb la C-55  al Terme de Monistrol de Montserrat.

 Tot apunta que l´incendi l´hauria produït una espurna d’una catenària dels Ferrocarrils de la Generalitat, ja que un convoi de càrrega de potassa hauria patit un petit descarrilament i haver topat amb la catenària . El convoi dels FGC de carrega de potassa i a la dreta la catenària que presumptament hauria causat el foc El vent ha fet que el foc es propagués gairebé una hectàrea de canyar situat al costat del riu, prop de la carretera de la Bauma a Monistrol .

Al lloc del incendi s´han desplaçat Adf´s de Monistrol i de Castellbell i el Vilar, 4 vehicles dels Bombers, un Helicòpter , Mossos d´esquadra i Vigilants Municipals de Monistrol . El foc ha provocat afectacions viàries, la carretera de la Bauma a Monistrol ha quedat tallada, i els Ferrocarrils de la Generalitat no han pogut circular cap convoi, per tant s´ha fet un transbordament dels passatgers afectats amb autocar des de Monistrol fins a Sant Vicenç de Castellet .  Continua llegint

Font i fotografia: Castellvilarenc

Ensurt a Monistrol per l'incendi d'un canyar
Ensurt a Monistrol per l'incendi d'un canyar

Check Also

Ensurt a Monistrol per l'incendi d'un canyar

L’Associació Massís de Montserrat durant els 7 anys d’existència que es compleixen el proper 14/04/2018 …