EL CSMA de Martorell es trasllada el 23 de juny a l’antic CAP de Torrent de Llops

El pròxim 23 de juny, el Centre de Salut Mental d’Adults de Martorell (CSMA) deixarà les seves dependències del carrer Josep Irla 12-14, per traslladar-se al carrer Puig del Ravell 10, a l’antic CAP de Torrent de Llops, on ja hi opera el Centre de Salut Mental Infanto-Juvenil (CSMIJ), un servei sanitari destinat a proporcionar assistència ambulatòria especialitzada en salut mental a la població de 0 a 18 anys.

El CSMA (que a Martorell ofereix assistència sanitària ambulatòria a tota la població del Montserratí) és un recurs d’atenció especialitzada ambulatòria d’adults i de suport a l’atenció primària de salut. Els equips que presten aquesta atenció són multidisciplinars i estan formats per psiquiatres, psicòlegs, treballadors socials i personal d’infermeria, entre altres.

El gerent de l’Hospital Sagrat Cor, José María Peña, explica en un comunicat municipal que “el CSMA ofereix informació a la població sobre la salut i la malaltia mental, assistència mèdica, psicològica, orientació i tractament dels trastorns mentals”. Els seus professionals donen suport i tractament psicosocial per a les famílies dels malalts afectats i “ofereixen activitats divulgatives, tallers psicoeducatius, assessorament de grups o entitats”, ha dit. El centre està coordinat amb altres recurs assistencials, socials i jurídics.

 

Check Also

Monistrol acull una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí

Monistrol de Montserrat acollirà una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí, sota el títol La …