Comunicat del portal arran l’ofensiva militar a la Franja de Gaza

Des de l’equip del Portal de notícies Montserratí.cat volem fer pública una decisió unànime que hem pres arran l’ofensiva iniciada per l’exèrcit d’Israel el 17 de juliol de 2014 després de 6 hores d’alto al foc i 10 dies de bombardejos continuats a la població civil de la Franja de Gaza, territori de Palestina.

Treballem a diari per la qualitat periodística de proximitat al nostre entorn, però el valor de l’objectivitat als mitjans de comunicació es veu superada per la subjectivitat de periodistes i reporters quan testimoniem l’agressió reiterada als drets humans. I si aquesta es perpetua durant dècades, en forma de genocidi encobert a ulls del món, mentre el Govern d’Israel ocupa territori a costa de la sang del poble palestí, és un deure i no un dret, actuar per la justícia i la pau al món.

Per això  renunciem fermament a tota publicitat d’empreses d’Israel o bé consumir-ne els seus productes i/o serveis des del portal. Fins que no s’aturi la violència estructural del propi conflicte (per la terra de Palestina), la violència contra la població civil de Gaza, l'”apertheid” de Cisjordània i s’abordi la resolució definitiva amb acords bilaterals amb responsabilitat compartida de la comunitat internacional.

 

Check Also

El Bruc i Collbató signen el conveni d’educació ‘Portes obertes’

Els ajuntaments de Collbató i El Bruc, juntament amb el municipi d’Hostalets de Pierola, han …