Collbató ha celebrat els Tres Tombs aquest diumenge

Tot i que la previsió metereològica augurava uns Tres Tombs passats per aigua i amb fred, finalment ahir diumenge, 23 de març, va sortir el sol a Collbató(també s’ha de dir que feia bastant de vent) i tant els veïns i veïnes del municipi com els visitants van poder gaudir dels Tres Tombs.

A les dotze del migdia, cavalls, carros i burros i els seus genets estaven citats a l’avinguda Amadeu Vives, a l’alçada de la piscina municipal, per començar el recorregut per la població. Una mica més tard de les dotze, els músics collbatonins de L’Alzina Gran van començar a tocar per donar el tret de sortida als Tres Tombs. La comitiva va passar pel passeig Mansuet, el carrer Sant Corneli, el carrer Amadeu Vives, el carrer Bonavista i la plaça Amadeu Vives.

 Un diumenge diferent

La gent de fora de Collbató que aprofita els diumenges per visitar el municipi i anar al mercat, ahir va poder gaudir d’un diumenge diferent i els més petits van gaudir d’allò més. Així, ahir molts es van afegir a la celebració dels Tres Tombs, seguint els carruatges i els animals, a més de passejar per les parades del mercat.

Degut a la celebració dels Tres Tombs, el mercat dels diumenges va canviar d’ubicació i es va instal·lar al passeig Ronda. També es van habilitar diverses zones d’aparcament alternatives a les habituals. Segons va dir un dels paradistes en declaracions a Montserrati.cat, “patíem perquè la gent no trobés les parades i vingués menys gent, però la veritat és que no ha parat de passar gent i no ha estat gaire diferent de la resta de diumenges”.

 

 

Check Also

Esparreguera esclata de vitalitat durant els cinc dies de Festa Major

Els carrers plens, les places farcides de gent, activitats per tots els racons d’Esparreguera i …