Arriba la primera mostra de productes ecològics a Collbató, aquest diumenge

El pròxim diumenge, 16 de març, Collbató celebrarà, des de les nou del matí a les dues del migdia, la primera mostra de productes ecològics. A la plaça de l’Era hi haurà diverses parades dedicades a aquests productes. També es farà un taller de cuina en el qual poden participar també els nens i nenes que assisteixin a la mostra.

El Molí de l’Oli de Collbató serà l’altre espai dedicat a la producció ecològica. Aquí es faran tres xerrades: la primera, a les onze del matí, sota el títol Introducció a l’Agricultura i Ramaderia Ecològica (a càrrec de Raimon Ollé, enginyer Industrial i Tècnic en Agricultura i Ramaderia Ecològica); a la segona, a les dotze del migdia, es parlarà sobre els Avantatges de l’Alimentació Natural i de proximitat (a càrrec de Rosa Montells, de l’Alzina Collbató, llicenciada en farmàcia i professora cuina natural); a la una, Jesús Aquilera, de Can Amji i divulgador i expert en Agricultura i Biodinàmica, conduirà el col·loqui L’Hort Familiar i les seves cures naturals.

Un impuls al turisme

Es tracta d’una jornada que aprofita la gran afluència de visitants el dia del mercat dels diumenges de Collbató i està impulsada per l’Ajuntament del Municipi i el Departament de Turisme de Collbató. El municipi darrerament està impulsant iniciatives per incentivar el turisme a la localitat i, per exemple, aprofita jornades com aquesta per recordar als visitants i a la ciutadania que es poden visitar altres indrets emblemàtics de Collbató, com les Coves del Salnitre, que organitzen visites a les 10.45, 11.45, 12.45, 17 i 18 hores.

Check Also

Dimecres 12 de Juliol s’inaugura la Seu de l’Associació Massís de Montserrat

Aquest Dimecres 12 de Juliol s’inaugurarà a Marganell la Seu de l’Associació Massís de Montserrat. …