25è Aniversari dels Bombers Voluntaris de Collbató

Aquest cap de setmana es celebra el 25è aniversari del cos de Bombers Voluntaris del municipi de Collbató. Amb un seguit d’activitats entre dissabte i diumenge compartiran amb els veïns i veïnes la seva tasca a través d’una exposició fotogràfica al Casinet.

El dissabte a les 18h també hi haurà una cursa de muntanya amb la sortida a la Plaça de l’Era i a les 19h una xocolatada al Casinet. Diumenge durant tot el matí hi haurà en exposició els vehicles de bombers al Casinet i a la Plaça de l’Era inflables per als més petits. Tanmateix a les 11h hi haurà un torneig de futbolí i una exhibició d’excarceració.

Algunes de les activitats d’aquest grup són realitzar les sortides derivades dels sinistres dins del seu àmbit territorial d’actuació, així com les assignades per la Regió d’Emergència; Comunicar a la Unitat de Sala de Control de la Regió corresponent totes les incidències del servei; Vetllar per la conservació i manteniment del Parc, dels vehicles, equipament i mitjans d’intervenció assignats d’acord amb les instruccions que es determinin; Efectuar, en el seu àmbit d’actuació, totes les activitats preventives d’acord amb la normativa establerta i les instruccions derivades de les unitats responsables; Dur a terme les activitats necessàries per conèixer la totalitat dels nuclis urbans, les àrees rurals, les vies de comunicació, les infraestructures i les instal·lacions de la seva àrea territorial d’actuació en primera sortida i mantenir actualitzat el catàleg d’ubicació, tipològic i d’intensitat del risc que se’n deriva.

Check Also

OFERTA DE FEINA Es busca Coordinador/a per l’Associació Massís de Montserrat

L’Associació Massís de Montserrat durant els 7 anys d’existència que es compleixen el proper 14/04/2018 …