Es compleix un any de la Marxa a Montserrat

El 25 d’agost de l’any passat es concentraven a Montserrat milers de persones en pelegrinatge en nom de la Marxa per la Independència. Aquesta ocasió va servir d’estímul per la que seria una de les manifestacions més grans de la història d’aquest país, l’11 de setembre de 2012 a Barcelona.

Organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana, l’acte va constar d’activitats culturals i de recreació històrica, danses i cultura popular, parlaments de Teresa Forcades, Patrícia Gabancho i Carme Forcadell, etc. i tot amb el voluntariat de milers de persones i el suport de centenars d’entitats de tot tipus, vingudes d’arreu. L’ANC també va fer arribar la reivindicació d’independència al pare Abat, Josep Maria Soler. I es va desplegar una senyera estelada gegant al cim de la Gorra Frígia.

Enguany l’ANC té la vista posada al proper 11 de setembre que clourà  la Via Catalana per la Independència. Que constarà de cadenes humanes a més de 80 països arreu del món, cadenes a tots els territoris dels Països Catalans i la gran del Principat el mateix 11 que unirà des del Pertus fins al Sènia.

[nggallery id=22]

Check Also

Esparreguera esclata de vitalitat durant els cinc dies de Festa Major

Els carrers plens, les places farcides de gent, activitats per tots els racons d’Esparreguera i …