S’inaugura el penúltim tram de la reconversió de l’antiga Nacional II, entre el Congost i el nucli urbà de Martorell

El penúltim tram de la reconversió de l’antiga N-2, comprès entre el polígon del Congost i el nucli urbà de Martorell, ja està inagurat. Ho va fer l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, dissabte passat. D’aquesta manera, el tram de la N-2 al seu pas per la ciutat es convertirà en una avinguda urbana (en total, es reconvertiran cinc quilòmetres de longitud).

L’actuació ha consistit en la reorganització dels espais del trànsit rodat i dels vianants amb la construcció d’una vorera que permeti el pas dels vianants amb seguretat, a més de la incorporació d’una nova il·luminació a la zona. La circulació s’ha regulat mitjançant la col·locació de semàfors i s’ha creat una rotonda en l’accés al nucli urbà de la localitat.

Esteve i Fonollosa destaquen les millores que aquestes obres porten al municipi

El primer tinent d’alcalde, Xavier Fonollosa, ha declarat als mitjans que les obres “han permès cosir urbanísticament Martorell i afavorir la mobilitat dels vianants”.

L’actual alcalde de Martorell, Esteve, ha dit als mitjans que “ha estat una obra costosa, però que s’ha fet en pocs anys i trucant a totes les portes possibles, per reconvertir una antiga carretera nacional en un passeig”. També ha destacat que “fem obres per a les persones, perquè la gent de Martorell visqui de manera més còmoda i agradable. I també perquè generem llocs de feina a la nostra gent. És important que l’administració aposti per l’obra pública”.

Check Also

L’acalde de Monistrol investigat pel cas FMC

Joan Miguel, alcalde de Monistrol de Montserrat (ERC-AM) ha sgiut investigat per 3.333€ junt a …