L’ANC obre les inscripcions per la Cadena humana

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha obert aquest migdia el formulari per inscriure’s a la Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana que resseguirà el país el proper Onze de Setembre. Des del Montserratí ja es treballa des d’avui mateix en els diferents nuclis per poder anar encabint i organitzant tota la gent que vol i voldrà participar de la Cadena humana.

Les inscripcions es podran dur a terme a través de la web de Via Catalana o bé posant-vos en contacte amb els diferents nuclis de la comarca o la territorial del Montserratí per la Independència.

“Guarda’t un lloc per a la història!” Per donar el tret de sortida a la campanya d’inscripcions, l’ANC ha fet públic un vídeo resseguint alguns dels punts per on passarà la Via Catalana i fent una crida a participar-hi.

L’ANC pretén que la cadena humana de l’Onze de Setembre esdevingui l’avantsala de la independència. És per això que, respecte la manifestació de la passada Diada, hi ha un augment de la complexitat logística que requerirà del compromís dels catalans i catalanes que hi participin per tal d’omplir el traçat, especialment en aquells trams més complicats per estar més allunyats dels nuclis urbans o per comptar amb una menor densitat de població. Per qualsevol dubte sobre la Via Catalana i les inscripcions, la web compta amb https://via.assemblea.cat/preguntes-frequents.html.

Check Also

Esparreguera esclata de vitalitat durant els cinc dies de Festa Major

Els carrers plens, les places farcides de gent, activitats per tots els racons d’Esparreguera i …