ENTREVISTA. eACTUA, Aturats d’Esparreguera i Procés Constituent

Les associacions esparreguerins eACTUA, Aturats d’Esparreguera i els representants del Procés Constituent d’aquesta població han presentat avui, dimecres 28 de maig, a la tarda les seves propostes a l’Ajuntament d’Esparreguera. A les 15.45 hores s’han reunit al consistori amb el regidor de Promoció Econòmica, Jaume Escudé (ERC), per fer-li arribar les seves propostes.

El que més preocupa a les tres associacions és l’atur, sobretot els aturats de llarga durada. Fa uns dies les tres associacions es van reunir per elaborar un “avantprojecte” per treballar perquè aquest problema, que afecta a sis-centes persones a Esparreguera, se solucioni, tal com explica Xavi Plans, membre de la plataforma eACTUA, al Montserrati.cat.

“Volem fer un projecte integral dissenyat per als aturats de llarga durada“, explica Joan Francesc Jiménez, president de l’Assemblea d’Aturats d’Esparreguera, durant l’entrevista al Montserrati.cat. Yildiray Ileri, membre del Porcés Constituent d’Esparreguera, creu que “hi ha una falta de sensibilitat davant del problema de l’atur, que és crònic”, segons ha explicat al Montserrati.cat.

 Tots tres coincideixen en què la regidoria de Promoció Econòmica ha estat “empàtica” durant la reunió. Segons els tres representants, la trobada ha estat “positiva i constructiva” i esperen que sigui l’inici d’un període de col·laboració.

 

Check Also

Esparreguera esclata de vitalitat durant els cinc dies de Festa Major

Els carrers plens, les places farcides de gent, activitats per tots els racons d’Esparreguera i …