El Bruc, escenari de l’espot oficial del Tricentenari

El Bruc ha estat el municipi escollit per la campanya publicitària institucional del Tricentenari. A l’espot, que porta el títol d’Ara, la història ens convoca, apareixen paisatges de l’entorn de la localitat i hi han participat molts bruquetans i bruquetanes.

La campanya institucional per commemorar el Tricentenari dels fets històrics del 1714 ha estat impulsada per la Generalitat de Catalunya. L’objectiu d’aquesta campanya de publicitat és informar el conjunt de la ciutadania dels aspectes fonamentals de la commemoració.

Vuitanta voluntaris i voluntàries simbolitzen el poble català

L’espot permetrà donar a conèixer el conjunt d’actes previstos al llarg de l’any i també convocar al poble català a “caminar tots junts cap al futur”. L’anunci rodat a El Bruc forma part d’un conjunt d’espots televisius dirigits per Lluís Danés i produïts per Ovideo (Millennials Strategy Marketing) que s’emetran per tot el territori català.

Per fer-lo, van fer falta 80 voluntaris que van participar en aquest rodatge, apareixent en una escena que es va rodar el passat dissabte 22 de febrer a El Bruc (s’havia de fer el dimecres 19 de febrer, però a causa del mal temps, es va ajornar la gravació). A l’espot, tots els voluntaris simbolitzen el poble català.

Check Also

OFERTA DE FEINA Es busca Coordinador/a per l’Associació Massís de Montserrat

L’Associació Massís de Montserrat durant els 7 anys d’existència que es compleixen el proper 14/04/2018 …