El 18 de juliol acabaran les obres de la primera fase del pavelló del CEIP Sant Bernat d’Olesa

Les obres de la primera fase del pavelló del CEIP Sant Bernat es donaran per acabades el pròxim 18 de juliol, segons han informat fonts de l’Ajuntament d’Olesa en un comunicat. Paral·lelament, expliquen, el consistori olesà està tramitant, per la via d’urgència, l’aprovació del Projecte executiu per poder iniciar el procés d’adjudicació de la segona fase.

La segona fase consistirà, entre altres aspectes, en la construcció de les graderies, la urbanització de l’entorn, la construcció del porxo d’entrada, la construcció de més vestidors i d’un magatzem, i la finalització d’instal·lacions i altres elements complementaris propis d’un pavelló poliesportiu. Aquesta segona fase del projecte tindrà un cost de 773.418,90 euros.

El nou equipament acollirà el gimnàs de l’Escola Sant Bernat

El nou equipament ja està pràcticament enllestit perquè pugui posar-se en funcionament com a gimnàs de l’Escola Sant Bernat. Aquest fet coincideix amb l’inici del procediment administratiu per a poder adjudicar i fer les obres de la segona fase -mentre durin, el gimnàs no es pugui utilitzar ja que es construiran nous espais dins del mateix edifici per a convertir-lo en un pavelló-.

Ara, amb l’aprovació inicial del Projecte executiu d’obres, comença el procés administratiu per tirar endavant aquesta segona fase. Des del govern municipal es confia que el Pavelló estigui totalment enllestit, amb les dues fases completades, de cara al curs 2015-2016.

Mentrestant no comenci la segona fase d’obres, els alumnes disposaran del gimnàs

Tot i això, els alumnes de l’Escola Sant Bernat ja podran disposar del seu propi gimnàs mentre no comenci la segona fase de les obres, que arriba gairebé deu anys després d’iniciar-se tot el procés per a la seva construcció. La utilització del nou gimnàs per part dels alumnes de l’escola fins a l’inici de la segona fase del projecte, dependrà de la direcció i l’AMPA de l’Escola.

 

Check Also

El blog ‘Receptaris’ del Servei Local de Català d’Esparreguera arriba a les 300 receptes

Des de l’any 2011, el Servei Local de Català d’Esparregeura, publica el bloc Receptaris. Fa …