Un cap de setmana marcat per La Portals

Collbató i els municipis que envolten la muntanya de Montserrat (Monistrol, El Bruc i Marganell) han gaudit aquest cap de setmana d’un dels esdeveniments esportius més rellevants de l’any, La Portals 2014. Dissabte, 12 d’abril, va ser el torn de la Caminada d’uns 48 km, i de l’Ultra, d’uns 70km. I ahir diumenge es va fer l’edició en BTT, de 60 km.

Totes les competicions han fet un recorregut similar, al qual ha acompanyat el bon temps que ha fet aquest cap de setmana. Pel que fa a la BTT, ja fa cinc anys que se celebra, mentre que La Portals Caminada i Ultra, només en fa dos (enguany s’ha celebrat la segona edició, amb una gran afluència).

Segons fonts properes als organitzadors, la Caminada ha comptat amb 400 participants i l’Ultra amb noranta, totes dues amb menys participants que l’any passat. A la BTT, s’hi van apuntar 1.500 corredors, com a l’edició del 2013, que és el límit d’inscripcions.

Els organitzadors estan “cansats però contents”

Els organitzadors -l’entitat collbatonina 4000 Peus-, format per voluntaris que han treballat durant mesos en la preparació de les tres competicions, han dit que estan “cansats però contents i els caminadors estan contents però cansats. Però a part d’això, només podem dir gràcies a tots!”.

“Què més podem demanar en una caminada en la que es pot gaudir de, segurament, les millors perspectives de Catalunya?”, diuen. També han agraït la “participació i implicació de la Núria i el Kiko“, que són dos dels alteltes d’elit que han participat a La Portals, entre altres (Núria Picas i Kiko Soler).

“Disculpeu les nostres errades”, afegeixen i diuen que “ens servirà per millorar l’any que ve, quan celebrem la tercera”.

Check Also

OFERTA DE FEINA Es busca Coordinador/a per l’Associació Massís de Montserrat

L’Associació Massís de Montserrat durant els 7 anys d’existència que es compleixen el proper 14/04/2018 …