Shakira grava el seu nou videoclip a Montserrat

Montserrat ha estat l’escenari escollit per al nou videoclip de Shakira, Empire, que es va estrenar ahir dimarts, 25 de març.  El videoclip mostra en diverses escenes l’emblemàtic massís de fons mentre la cantant colombiana apareix vestida de núvia fugint del seu casament.

Segons s’informa a la pàgina web Shakira Sale el Sol, el videoclip, dirigit per Jeff Nicholas, va ser gravat el passat 8 de març. Algunes de les escenes van ser enregistrades en un prat molt proper a la muntanya.

La resta d’imatges es van gravar a la Colònia Sedó, al terme municipal d’Esparreguera. En concret, en aquest darrer municipi s’hi van enregistrar els plans de l’artista a l’interior i exterior de l’església. En aquesta localització Shakira ja va enregistrar l’espot per al seu nou àlbum Target, a mitjans del desembre passat.

Internacionalitzant Catalunya i el català

Empire, que és el segon senzill del nou àlbum de Shakira, a més de tenir al seu videoclip la muntanya de Montserrat com a escenari principal -símbol de Catalunya arreu del món-, també conté en l’edició Deluxe una versió del Boig per tu de Sau cantada en català.

Check Also

OFERTA DE FEINA Es busca Coordinador/a per l’Associació Massís de Montserrat

L’Associació Massís de Montserrat durant els 7 anys d’existència que es compleixen el proper 14/04/2018 …