Regal de Reis Montserratí: l’ADV dels Pobles de Montserrat pot ser una realitat!

Fa uns dies us anunciàvem el pas que està fent l’Associació Massís de Montserrat per esdevenir Entitat d’Assessorament Agrari, que actualment ja som. En el transcurs d’aquestes setmanes han passat coses i us podem anunciar ja que després de treballar de valent, hem aconseguit finançament per desplegar tota la Xarxa d’Oficines d’Assessorament Agrari. Fins a 18 pobles dels entorns del Parc Natural de Montserrat tindran cobertura en la Xarxa d’Oficines que desplegarem a 12 d’aquests municipis.

Estem acabant de confirmar els pobles que voldran acollir el servei gratuït i universal de la Oficina Agraria i els propers dies us els podrem donar a conèixer. La Xarxa d’Oficines es podrà desplegar gràcies al Patronat de Montserrat en la primera fase i en aquesta segona i definitiva gràcies a AraCoop de la Generalitat de Catalunya. I també a tots els Ajuntaments col·laboradors. I donarà cobertura a més de 120.000 habitants dels entorns montserratins.

Tant per assessorar de tots els temes relacionats amb l’agrícultura, com per fer una diagnosi comacal de l’estat de la pagesia, dinamitzar el Banc de Terres del Montserratí, fer formacions tècniques, promoure el cooperativisme en els treballs del camp, etc.

Durant tot el 2018 desplegarem la Xarxa d’Assessorament Agrari dels Pobles de Montserrat per tal d’analitzar la situació en conjunt dels entorns del Parc Natural, com per arrelar-nos al territori i al sector agrari, ramader i forestal montserratí; Tot amb l’objectiu i eina si la pagesia així ho vol, de ser l’ADV dels Pobles de Montserrat.

Portem anys de feina i volem ser l’eina. L’Associació és vostra, la pagesia sou vosaltres

Els propers dies us anirem informant millor. Estem a la vostra disposició

Si ets enginyer/a agrònom/a i vius als pobles dels entorns de Montserrat, estem en fase de selecció de personal per la Xarxa d’Oficines. Si ets una persona dinàmica, amb iniciativa, els coneixements i t’agraden els reptes i els projectes engrescadors, tens fins l’11 de gener per fer-nos arribar el teu CV al correu de l’Associació

 

 

Check Also

11 LLOCS DE TREBALL – Cooperativa del Montserratí

Som la recent creada Cooperativa del Montserratí SCCL. Hem sorgit per donar resposta a la …