Olesa commemora els vint anys del foc de 1994 amb una caminada aquest diumenge

Aquest divendres, 4 de juliol, se celebra el vintè aniversari del major incendi forestal a Olesa de Montserrat. Per aquest motiu, diumenge que ve, 6 de juliol, al matí, es realitzarà una sortida al camp per a tots els públics.

Amb l’objectiu de commemorar els vint anys dels incendis forestals del juliol de 1994, a Olesa s’ha organitzat una sortida matinal on es parlarà dels canvis més importants succeïts en els darrers 160 anys al territori de la falda de Montserrat. Els organitzadors expliquen que “podrem intuir què s’hi amaga sota el bosc i també tindrem temps de visitar la bonica barraca olesana, restaurada recentment pel Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà amb ajuda de molts voluntaris i voluntàries”.

El punt de trobada serà a les 8:30 hores al pavelló Salvador Boada o bé directament a les 9:00 hores al coll de les Espases. Els organitzadors recorden que cal dur calçat de muntanya, aigua i alguna cosa per menjar. La sortida durarà aproximadament fins a les 11:30-12:00 hores.

Aquests actes es troben dins del programa per commemorar els fets i van acompanyats també d’una exposició, conferències i un documental que s’estrenaran a la tardor.

Check Also

OFERTA DE FEINA Es busca Coordinador/a per l’Associació Massís de Montserrat

L’Associació Massís de Montserrat durant els 7 anys d’existència que es compleixen el proper 14/04/2018 …