L’Esportbató promou l’activitat esportiva a Collbató

L’Ajuntament de Collbató aposta un any més per la promoció de l’esport i posa en marxa l’Esportbató, “una iniciativa que vol promoure els beneficis de l’activitat física”, expliquen fonts municipals. “Els beneficis de l’activitat física són múltiples i per tant recomanables. És per això que la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Collbató fa anys que aposta per dotar el municipi del més recursos”, afegeixen des del consistori.

En l’edició d’enguany, que s’allargarà fins a l’11 de maig s’oferiran una seixantena d’activitats gratuïtes conduïdes per tècnics especialitzats i per a les quals, majoritàriament, no és necessari inscripció prèvia. Les activitats es faran en equipaments municipals com la pista poliesportiva coberta Martí Gil, els circuits de fitness de les zones esportives de l’avinguda Centenari, les Illes i Can Dalmases i el camp de futbol.

Es faran sessions de dinamització, xerrades i tallers

Segons ha informat l’Ajuntament de Collbató, els collbatonins que ho vulguin podran assistir a sessions de dinamització del circuit fitness i d’iniciació al runnning, tai-chi i hip hop. També hi haurà xerrades sobre la nutrició dels esportistes, sobre la patologia esportiva de l’aparell locomotor i la seva relació amb el peu.

També s’oferirà un taller d’alimentació saludable on els participants elaboraran uns àpats per menjar abans i després d’una activitat física d’alta intensitat. Per poder participar en aquest taller sí que caldrà inscripció prèvia.

Sessions de preparació i caminades

L’Esportbató també inclourà caminades, marxes en bicicleta i alguns esdeveniments que “s’han convertit en clàssics del calendari esportiu català, com la Cursa de l’Alba o La Portals”, com asseguren des del consistori. També s’oferirà una sessió de preparació per a les persones que vulguin participar en La Collbatonina.

Es pot consultar el programa d’activitats detallat aquí.

Check Also

OFERTA DE FEINA Es busca Coordinador/a per l’Associació Massís de Montserrat

L’Associació Massís de Montserrat durant els 7 anys d’existència que es compleixen el proper 14/04/2018 …