Oferta Formativa

L’Associació Massís de Montserrat disposa d’un Catàleg de Formació que ofereix als Ajuntaments dels pobles de Montserrat per canalitzar Xerrades, Jornades Tècniques, Tallers i Cursos a tota la població. Tanmateix els socis i sòcies de l’entitat tindreu descomptes especials.

Tot seguit podeu veure tota la formació disponible pròximament i apuntar-vos-hi. Esperem que us agradi i ens teniu a la vostra disposició per suggeriments i millores.


  • 11 octubre 2017
    18:00 - 19:00

En aquesta xerrada aprendrem a extreure les llavors de les diferents verdures i fruites dels nostres horts, com triar els exemplars, com assecar-les, com mantenir-les, com fer el planter. Aprendrem amb l’Enginyera Agrònoma de l’Associació a obtenir bones llavors dels nostres horts per properes collites. Veurem com fer-ne una bona selecció i extracció; Així com (more…)


  • 28 octubre 2017
    10:00 - 19:00

El proper 28 d’Octubre l’Associació Massís de Montserrat organitza a la seva Seu, un Taller de Cistelleria de Vímet, amb el suport del Patronat de Montserrat i l’Ajuntament de Marganell.   El preu són 10€ i està subvencionat pel Patronat de Montserrat amb més del 70% del cost. Les places per aquest taller són limitades (more…)


  • 11 novembre 2017
    11:00 - 13:00

El Taller de Novembre el centrem en preparar l’abonat del nostre hort. Tant amb els coneixements necessaris per la idonia fertilitat del sòl, com en les tècniques de fer el millor compost per abonar-lo. En aquest taller veurem com analitzar, quins aspectes a tenir en compte, virtuds i deficiències del terra dels nostres cultius. Així (more…)