Olesa, Collbató i Esparreguera formaran a emprenedors i empreses

Olesa de Montserrat, Collbató i Esparreguera són els municipis del Montserratí que uniran esforços per a la formació i assistència tècnica a persones emprenedores i empreses. Ho faran juntament amb altres ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat (Abrera, Martorell, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires).

Els tècnics de Promoció Econòmica dels municipis esmentats estan elaborant un projecte supramunicipal (que tindrà la seu central al Molí Empresa de Martorell com a pulmó de la formació del Baix Llobregat Nord.

El projecte està impulsat la Diputació de Barcelona, que ofereix ajuts econòmics per als centres locals de serveis d’empreses.  El programa inclou sessions de coaching, assessorament, consolidació empresarial i networking, entre altres.

Termini per a participar-hi

El termini de presentació de les propostes a la Diputació per formar part del projecte d’incentivació a l’emprenedoria i a l’empresa local finalitzarà el pròxim dijous, 20 de març. A finals de maig, la Diputació de Barcelona comunicarà les propostes acceptades que podran rebre els ajuts.

Check Also

Dimecres 12 de Juliol s’inaugura la Seu de l’Associació Massís de Montserrat

Aquest Dimecres 12 de Juliol s’inaugurarà a Marganell la Seu de l’Associació Massís de Montserrat. …