Monistrol acull una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí

Monistrol de Montserrat acollirà una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí, sota el títol La gastronomia del Montserrat: una oportunitat per a la reactivació econòmica del territori, i que se celebrarà al Casal Cultural de Can Gibert. La cita reunirà productors, establiments de restauració i agents turístics de la zona, i girarà entorn de la marca que, des de fa més d’una dècada, treballen els restaurants de l’entorn del Montserrat.

La cita tindrà lloc el pròxim 22 de juliol, de 9.30 hores a 13.00 hores

Segons han informat fonts municipals en un comunicat, la jornada vol ser un espai de trobada, intercanvi i debat sobre gastronomia, turisme i productes del Montserratí com a base per posar en marxa un projecte transversal que sigui eix de la reactivació econòmica del territori.

L’alcalde de Monistrol, Joan Miguel, ha explicat en roda de premsa que  l’organització d’aquesta jornada té l’objectiu de “reactivar el projecte i aprofitar l’oportunitat que com a element clau representa la Fira de la Coca i el Mató”. En aquest sentit, l’alcalde monistrolenc considera que el certamen, amb un projecte consolidat després de vint edicions, ha de ser “l’escenari natural de projecció del potencial gastronòmic del territori”.

 

Check Also

Dimecres 12 de Juliol s’inaugura la Seu de l’Associació Massís de Montserrat

Aquest Dimecres 12 de Juliol s’inaugurarà a Marganell la Seu de l’Associació Massís de Montserrat. …