Un salt solidari més en el Mulla’t 2019

El diumenge 14 de juliol, els veïns dels Hostalets de Pierola van respondre a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ i van participar activament de la jornada amb el salt col·lectiu a l’aigua de la piscina municipal. També va haver-hi una bona col·laboració econòmica gràcies a la venda de productes de marxandatge que es va fer des de la carpa que, com cada any, l’Ajuntament va instal·lar per a l’ocasió.

L’activitat, que se celebra a la majoria de les piscines catalanes, és una iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia i recollir fons per poder combatre-la i millorar la qualitat de vida dels seus afectats.

En el cas dels Hostalets, la campanya inclou una carpa amb tovalloles, gorres, samarretes i altres productes de marxandatge que, cada any, serveixen per recaptar fons i que ajuden a la investigació d’una malaltia neurodegenerativa i, ara per ara, sense cura.

L’acte simbòlic de llençar-se tots junts a l’aigua va tenir lloc al migdia i, prèviament, va comptar amb les paraules del regidor Xavier Forner, qui va apuntar dades sobre l’esclerosi múltiple i va explicar la importància de col·laborar i a participar en aquesta causa.

Podeu veure més fotografies prement aquí.

L’entrada Un salt solidari més en el Mulla’t 2019 ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Un salt solidari més en el Mulla’t 2019
Un salt solidari més en el Mulla’t 2019

Check Also

Un salt solidari més en el Mulla’t 2019

L’Ajuntament d’Abrera continua ampliant la xarxa local de recursos contra la violència masclista mitjançant una …