ÚLTIMES PLACES DE PARADA A LA 6a FIRA DEL MONTSERRATÍ

6a FIRA DEL MONTSERRATÍ – Sant Cristòfol/Castellbell i el Vilar2 d’AbrilCONTESTAR AQUEST CORREU PER SOL·LICITAR INSCRIPCIÓ PARADES

Productes ecològics, fruits de l’horta montserratina i dels ramats que s’alimenten a les contrades; transformats i elaboracions d’aquests productes de la pagesia; l’art del treball de la matèria a través d’artesans del territori, imprescindible la matonería nostrada… uns traços de la Regió d’Agulles, unes fotografies d’alta qualitat de la Foradada… un tastet d’olis de Vera i Palomar, alguna que altra llegenda i una recepta de la serra per dinar.

La Fira del Montserratí presenta la seva sisena edició que tindrà lloc a Castellbell i el Vilar el proper 2 d’Abril. El punt de trobada d’amants del Montserratí, de productors, de persones que s’aglutinen per integrar cap a una Comarca comuna els pobles de Montserrat. L’espai que oferim des del Portal del Montserratí www.montserrati.cat amb l’Associació Massís de Montserrat ha gaudit de bona rebuda entre les persones productores del territori, les institucions i el públic en general en les anteriors edicions i segueix la seva evolució cap a altres pobles de la comarca.

El diumenge2 d’Abril de 9h a 14h en el marc de la 3a Marxa del Pelegrí del tram del Camí Ignasià de Montserrat a Manresa tindrà lloc la Fira al bell mig del recorregut al terme de Sant Cristòfol. Es donaran cita els productors i productores de la zona per mostrar els seus productes i serveis als centenars de visitants. I hi haurà tot un sector dedicat als productes i serveis ecològics i pel medi-ambient. Durant tot el dia hi haurà activitats, bon menjar i bon beure, mostra de productes i serveis, cultura popular, etc. facilitat d’aparcament, rutes i senders pròxims i tot el que us faci falta per passar un dia entre amics, família, parella o venir sol i trobar-ho tot en una comarca: el Montserratí.

Fira del Montserratí

Des del fons dels segles, les terres montserratines són al cor de milions de catalans al llarg de la història. Una història que es construeix entre oliveres i sembrats. Traginers, llauradors i ramats. Ametllers, ceps i coques. Mató, ratafia i gents nobles.

Veniu i gaudiu de l’entorn, de l’ambient i producte del Montserratí: racons d’un món per descobrir. Va de famílies, pobles i tradicions. Història comuna, gastronomia i peregrinacions. Devoció, fe i tragineria. Resistència, catalanitat i pagesia.

Durant tot el dia hi haurà parades amb productores i productors de la zona amb artesania, manufactures, artistes, productes del territori i relacionats amb la muntanya màgica.


Si sou una entitat, agrupació, col·lectiu o associació de la zona i voleu venir a mostrar la vostra activitat amb una parada o bé sou artesà/na, comerç, empresa o artista i voleu mostrar el vostre producte relacionat amb el Montserratí, ens podeu escriure a lafira@montserrati.cat per saber si encara hi ha places per paradistes. Moltes gràcies

 

Check Also

EDUCACIÓ

Des de l’Ajuntament s’informa de les noves dates de la selectivitat i es donen una …