Servei per resoldre conflictes veïnals

Des dels Hostalets de Pierola optem al Servei de Mediació Ciutadana. Es tracta d’un recurs públic d’atenció personalitzada que està especialitzat en la prevenció i resolució de conflictes entre habitants d’un mateix àmbit comunitari. La finalitat del servei és promoure la convivència i dotar d’eines per tal que els veïns tinguin un paper actiu en la resolució dels seus propis conflictes.

El Servei de Mediació Ciutadana és una opció pública, confidencial i sense cost per als usuaris que es presta des del Consell Comarcal de l’Anoia. Els seus principals objectius són:

  • Facilitar la mediació i la gestió de conflictes com a recurs per al canvi constructiu de les relacions entre les persones que conformen comunitats socials heterogènies. Una acció dirigida especialment als serveis públics, persones i entitats socials del territori.
  • Treballar en la prevenció i resolució de conflictes comunitaris que impliquen a la població, amb independència de la seva procedència i origen sociocultural.
  • Assessorar i treballar, conjuntament amb els diferents serveis municipals, en intervencions adreçades a la prevenció i gestió de conflictes.

Per contactar amb el Servei de Mediació Ciutadana de l’Anoia podeu escriure un e-mail a mediacio@anoia.cat o trucar al 699 664 718. L’horari d’atenció és dilluns, dimarts i dijous de 8.00 a 16.30 hores. Podeu consultar més informació i exemples a l’enllaç del web comarcal.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Servei per resoldre conflictes veïnals
Servei per resoldre conflictes veïnals

Check Also

Servei per resoldre conflictes veïnals

Si ets de les que creuen que les plantes tenen més poder del que aparenten, …