Reunió i casal d’estiu a Can Fosalba

Inscripcions obertes també aquests dies per al casal d’estiu Lolli Pops per a infants de 3 a 16 anys ‘Viatjant pel món’ previst del 22 de juny al 31 de juliol al Casal Montserrat de Can Fosalba. Per altra banda, aquest diumenge a les 10.00 l’entitat de la urbanització ha convocat una assemblea important.

Aquest diumenge 7 de juny a les 10.00, l’entitat de Can Fosalba ha convocat una assemblea extraordinària per tractar el nou sistema de finançament de la urbanització i que és de gran importància. Es tracta d’unes mesures que s’han d’adaptar a la normativa vigent i que ocasionarà canvis en l’administració i gestió econòmica. La convocatòria és al Casal Montserrat a la pista del Casal Montserrat.

Per altra banda, els nens i nenes de 3 a 16 anys poden apuntar-se a l’esplai d’estiu que organitza l’empresa d’esdeveniments Lolli Pops del 22 de juny al 31 de juliol sota la temàtica ‘Viatjant pel món’. A continuació us adjuntem el cartell amb la informació referent a aquesta proposta pensa per als veïns de Can Fosalba i voltants.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Reunió i casal d’estiu a Can Fosalba
Reunió i casal d’estiu a Can Fosalba

Check Also

Reunió i casal d’estiu a Can Fosalba

La convocatòria s’obrirà de cara al setembre, però es recomana conservar ara la documentació per …