Presentació de l’Entitat d’Assessorament Agrari dels pobles de Montserrat

L’Associació Massís de Montserrat amb el projecte de la Xarxa d’Oficines d’Assessorament Agrari dels pobles de Montserrat, s’ha convertit de facto en una Entitat d’Assessorament Agrari. Distinció que estem fent els tràmits per obtenir del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

L’Entitat ja compte amb dues Oficines Agràries que cobreixen els quatre pobles del Parc Natural de Montserrat. I estem treballant amb els Ajuntaments de la zona per obrir-ne més i poder fer una Entitat autocentrada en el territori montserratí i que treballi explícita i únicament per la seva pagesia.

L’Entitat d’Assessorament Agrari és a la pràctica, la versió prèvia d’una ADV – Agrupació de Defensa Vegetal. Amb el que ens oferim a professionals i particulars del gremi a la zona com a catalitzador d’aquestes necessitats per anar fent camí cap a l’ADV del Montserratí. Estem a la vostra disposició.

Tota la informació de l’Associació Massís de Montserrat la trobareu al portal www.montserrati.cat

Com contactar amb l’Associació, les Enginyeres Agrònomes, la Coordinadora, la Junta… Qui som? Què fem? Etc. Estem a la vostra disposició a la Seu de Marganell, a la plana web, al telèfon i correus electrònics.

Tot seguit trobareu el vídeo de la presentació de Collbató

 

 

 

Check Also

Mor als 90 anys el gran compositor esparreguerí Josep Borràs, ‘El Tutu’

Avui, diumenge de Rams ha mort el compositor esparreguerí Josep Borràs als 90 anys. ‘El …