Pren força la lluita per la Comarca del Montserratí

Fa unes setmanes es presentava una Plataforma de càrrecs institucionals dels pobles de Montserrat que preten aglutinar i extendre les persones conscienciades de la necessitat d’esdevenir una Comarca de ple dret.

L’identitat dels pobles, l’economia i eficiència dels serveis, la cultura i història comunes de la zona, la manca de sensibilitat de les comarques actuals pel territori Montserratí, els llaços que uneixen la gent i els pobles d’aquí, l’economia pròpia, etc. són alguns dels aspectes que sostenten la reivindicació.

Els diferents pobles que conformaran la Comarca dependrà d’allí on es facin les consultes i guanyi entre els seus vilatans i vilatanes el Sí a formar-hi part.

Amb aquest pas, la fita d’esdevenir la Comarca del Montserratí s’apropa i dota d’eines a la gent que vulguis treballar i lluitar per aquest fi.

Des del portal www.montserrati.cat convidem a la gent del Montserratí i d’arreu a estar informats/des del que es cou a la zona a través del nostra web. Que vol recollir recursos i actualitat dels pobles de Montserrat

Check Also

Pessebre monumental

Horari: 17:00 a 21:00Lloc: Continua llegint Via: AjCastellbell (Agenda)