Píndoles de Màrketing digital al Consell Comarcal de l’Anoia

El Projecte Anoia Activa convida a una nova sessió del programa Anoia 2.0, unes píndoles formatives amb primeres espases del sector del Màrqueting Digital.

Aquestes càpsules estan orientades a emprenedors, PIMEs, propietaris, professionals del màrqueting, directius i consultors i tindran lloc al Campus Motor Anoia en properes dates.

La primera càpsula ‘Fonaments del SEO, Google Analytics i pàgina web amb WordPress’ tindrà lloc el proper dimecres, 25 d’octubre a les 16.00h

TÍTOL DE LA JORNADA

Fonaments del SEO, Google Analytics i pàgina web amb WordPress

Format: presencial

Horari: 16h-21h

Ponent: Tirso Maldonado Bori @tirsomaldonado de l’empresa Witcamp

Google segueix sent la principal eina de posicionament ocupant el primer lloc en el rànquing mundial d’Alexa. En aquesta jornada aprendrem els fonaments del SEO (Search Engine Optimization), el funcionament d’Analytics i la interpretació de la informació dels seus informes, i finalment, la pàgina web amb WordPress. Sempre amb l’objectiu de generar trànsit i convertir-lo a possible client.

Objectius:

Ajudar a la petita empresa, propietaris i qualsevol professional a millorar els resultats de la seva pàgina web, coneixent com s’han d’analitzar els resultats amb Google Analytics i aprenent els principis bàsics del SEO per millorar el posicionament orgànic.

Contingut:

Check Also

Anunci en procediment de notificació, incoació expedient sancionador. Exp. 2017/2840

Continua llegint Via: Ajuntament Olesa (Edictes)