Òpera i bolets, propostes de l’ACHP

L’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola ofereix dues propostes coincidint amb l’inici de la temporada d’òpera i la retransmissió de Don Pasquale des de la Royal Opera House de Londres, dijous a les 20.30 i, per altra banda, dissabte a les 18.00, conferència sobre bolets i salut a càrrec del Dr. Josep Piqueras Carrasco.

Les retransmissions d’òpera des de la ROH que es fan a l’Auditori Cal Figueres dels Hostalets dels Pierola van ser el primer lloc de la comarca en poder-se seguir. Dijous, l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola estrena temporada amb la gran òpera còmica de l’italià Gaetano Donizetti amb l’obra Don Pasquale que comptarà amb l’extraordinari baríton, Bryn Terfel, com a protagonista. Es podrà seguir dijous 24 d’octubre a les 20.30 hores a l’Auditori de Cal Figueres i es podrà fer el primer pagament de l’abonament per a tota la temporada.

La mateixa ACHP organitza una imprescindible conferència de cara a la tardor sota el títol Bolets i salut que pronunciarà el prestigiós expert Dr. Josep Piqueras, hematòleg de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. A més, és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia, soci d’Honor de la Societat Valenciana de Micologia i l’Associació Micològica Font i Quer. És autor o coautor de més de 140 articles i de diversos capítols en llibres de medicina, toxicologia i micologia i autor d’un llibre sobre toxicologia de plantes i fongs. La conferència tindrà lloc a l’Auditori Cal Figueras el dissabte 26 d’octubre a las 18.00 hores.

L’entrada Òpera i bolets, propostes de l’ACHP ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Òpera i bolets, propostes de l’ACHP
Òpera i bolets, propostes de l’ACHP

Check Also

Òpera i bolets, propostes de l’ACHP

Alcaldes del Baix Llobregat Nord han començat aquest dissabte, per videoconferència, una ronda de reunions …