Oberta gairebé tota la Xarxa d’Oficines d’Assessorament Agrari dels Pobles de Montserrat

A 20 de Març s’ha presentat l’Oficina Agrària de Piera que donarà assessorament gratuït a tota la població i als pobles de Montserrat. Junt a les altres Oficines que ja s’han anat presentant, conformen una Xarxa de 10 Oficines que donen servei als vilatans i vilatanes de 18 pobles, fins a 120.000 persones. Al Montserratí.

Tant al portal www.montserrati.cat com a totes les impressions podreu trobar els horaris i direccions de les Oficines. Així com el telèfon i correu de contacte de coordinació de la Xarxa.

A les Oficines rebreu assessorament gratuït tant a particulars com a professionals, de temes agraris, ramaders o forestals. També treballem elaborant 18 Diagnòstics dels usos del sòl i l’estat de la pagesia de tots els municipis. Per detectar l’estat actual de la pagesia, els cultius i les possibilitats que ofereixen de rendiment i arrendament.

També treballem en un Banc de Terres www.terraitreball.cat on podeu publicar-hi el vostre anunci de terres per arrendar que tingueu.

Essencialment s’ha creat el projecte per ajudar als joves i no tant joves de tots els municipis que es vulguin fer pagesos i pageses que vinguin a trucar a les portes de l’Oficina perquè els puguem ajudar i assessorar perquè s’incorporin al sector amb passos ferms i amb ajuda.

Estem a la vostra disposició per tot això i molt més per fer pinya tots els treballadors i treballadores del camp dels pobles de Montserrat. Perquè en cada hort hi ha la nostra independència.

 

Check Also

Divers 2019. Recital poètic a Cal Nicolau

12.00h Iván Sánchez, Oriol Alonso i Alicia Fernández ens expliquen la ruta literària Postals des …