Nova temporada, nova collita als Horts Comunitaris del Bruc

Iniciem una nova temporada, una nova collita als Horts Comunitaris del Bruc. Aviat farà un any que ve començar amb el projecte i tenim molta il·lusió de ser una eina d’empoderament real pel poble del Bruc. Un projecte que hem treballat perquè no depengui dels grups polítics o de l’Ajuntament. Hem nascut del poble i per al poble.

No depenem de les institucions tot i que els demanem ajuda. Per això ens auto-organitzem i auto-gestionem. Per això paguem una quota de soci. Tant pels Horts Comunitaris com per la resta de serveis que oferim a la pagesia d’auto-consum i de proximitat, que també sou vosaltres que teniu un hortet o voleu menjar producte de proximitat.

Som una Associació que treballem sobre un Catàleg de Serveis i projectes concrets en el marc de la pagesia montserratina, per ajudar humilment i donar suport amb el que podem allí on no arriben les institucions.

El 9 de Febrer passat vam celebrar una Assemblea General Extraordinària per tractar diversos temes. Entre ells, establir una rebaixa de la quota que respon a la voluntat d’omplir tots els Horts que fem. Per tant a partir d’ara volem transmetre que qui no té un hort és perquè no vol. Doncs la nova quota serà inferior a 9€ al mes. Us informem de tot a www.montserrati.cat i al correu pagesia@montserrati.cat Estem a la vostra disposició

L’Associació és vostra. La pagesia sou vosaltres.

 

Check Also

Neteja dle Bombament de Sant Salvador de Guardiola el 14 de juliol

Continua llegint Via: Aj SS Guardiola