Nou concert dels Amics de la Música: “Passió Lírica”

L’associació Amics de la Música dels Hostalets de Pierola presenta un nou concert el proper diumenge, 15 d’octubre. Es tracta de ‘Passió Lírica’.

L’espectacle anirà a càrrec de Beatrice Jiménez-Marconi, soprano, Albert Deprius, tenor i Alan Branch, piano, que interpretaran àries i duets d’òpera i sarsuela.

Beatrice Jiménez-Marconi, soprano

Nascuda a Barcelona, ​​llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona, ​​va iniciar els seus estudis musicals amb la flauta dolça. Paral·lelament va estudiar cant amb Isabel Aragón i Ferran Gimeno. Va estudiar a Roma amb la soprano Barbara Lazotti. Va seguir la seva formació amb la professora Matilda Pinkas, catedràtica del Conservatori Superior de Música de Sofia (Bulgària). Va ser membre del “Taller d’Estudis Medievals» (TEM) i del cor de cambra Fòrum Vocal. Ha col·laborat en diverses produccions amb el Cor del Gran Teatre del Liceu de Barcelona (Aida, L’Enfant et els sortilèges, Don Carlo).

Ha assistit a Master classes de: Raquel Pierotti, Jaume Aragall, Enriqueta Tarrés, Montserrat Caballé, Bonaldo Gialotti i formació en el CNIPAL Marseille (França) i Consultancy & School of Arts de Londres (Anglaterra).

Finalista en el X Concurs de Cant Manuel Ausensi 2007. 3r premi del 4t Concurs de cant Germans Pla 2007. Guanyadora del 1r premi del 16 Concurs Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Check Also

Anunci en procediment de notificació, incoació expedient sancionador. Exp. 2017/2840

Continua llegint Via: Ajuntament Olesa (Edictes)