Moviment de terres de Cespa

Tal com estava previst i s’havia anunciat arrel de la publicació del passat 14 de maig, ja han començat les obres de moviment de terres que l’empresa Cespa GR, SA està fent per a la realització de l’obra de millora d’una finca agrícola per al conreu de vinya situada a la parcel·la 12 del polígon 8.
.
L’objecte del projecte és millorar les característiques originals del terreny per afavorir les condicions de productivitat agrícola, així com les pràctiques i activitats del treball del sòl, com les sembres, plantacions, collites… També es millora el drenatge superficial de l’aigua i s’estableixen mesures de control de l’erosió per garantir al màxim el seu aprofitament agrari.
.

Es dona la circumstància que els treballs són executats per la mateixa empresa explotadora de l’abocador i les terres procedents de l’excavació per millorar la finca agrícola seran aprofitades per a la clausura de trams plens de l’abocador, situat molt proper a l’àmbit de l’obra.

.

La durada prevista d’aquesta execució és d’un màxim de 12 mesos, segons s’especifica en la condició de la llicència. Les tasques van començar, fa uns dies, amb treballs previs i aquesta setmana s’està acabant la rompuda forestal, per la qual cosa es preveu que la setmana vinent comencin les excavacions.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Moviment de terres de Cespa
Moviment de terres de Cespa

Check Also

Moviment de terres de Cespa

Si ets de les que creuen que les plantes tenen més poder del que aparenten, …