Monistrol acollirà diumenge la ‘Montserrat Skyrace’

Aquest diumenge, 23 de març, Monistrol de Montserrat acollirà la segona edició de la cursa de muntanya Montserrat Skyrace. La competició, la ruta de la qual s’endinsa en el massís montserratí i té com a principal atractiu la pujada de la Canal de Sant Jeroni, té dos recorreguts possibles.

Una opció és la de 24 quilòmetres, més tècnica, que puja per la canal, amb 1.200 metres aproximadament de desnivell positiu. L’altre recorregut és de 15 quilòmetres i transcorre per les muntanyes de les afores de Monistrol de Montserrat, amb 500 metres aproximadament de desnivell positiu. Hi participen un total d’uns 700 corredors.

A les vuit del matí sonarà el tret de sortida de la Montserrat Skyrace (24 quilòmetres) i, una hora més tard, a les nou del matí, es farà la sortida de la cursa de muntanya (15 quilòmetres). Les sortides dels corredors es faran amb l’acompanyament del grup de percussió de la Colla de Diables Els Tronats. Les incripcions a la cursa es poden fer a través del web oficial de la Montserrat Skyrace, fent clic aquí.

 Activitats paral·leles a la cursa

Durant la celebració de la Montserrat Skyrace, Monistrol de Montserrat ha organitzat altres activitats i esdeveniments al voltant de la competició, aprofitant l’afluència de visitants al municipi. Per exemple, es farà la Firaestoc (amb parades de botigues de roba i complements, productes d’alimentació i altres, amb grans descomptes), a la plaça de la Font Gran; una exposició de carruatges i cavalls, a càrrec de Carruatges Monistrol, al carrer Germana Pilar; i hi haurà diverses activitats lúdiques adreçades al públic infantil. A més, un cop acabada la cursa, molts restaurants de Monistrol de Montserrat oferiran menús especials per als assistents a la Montserrat Skyrace.

Check Also

AVÍS

El Servei Municipal d’Aigües d’Abrera treballa des de primera hora del matí per restablir el …