Massís de Montserrat: Cap a una Associació de Productors, Elaboradors i Artesans del Montserratí

L’Associació Massís de Montserrat és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Collbató i que treballem en l’àmbit d’actuació montserratí. És dir tant al Parc Natural de Montserrat com als pobles d’influència montserratina dels entorns, fins a 19 pobles amb més de 120.000 habitants.

La nostra funció social i vocació és introduir en l’àmbit del coneixement de la pagesia i estima en el de la terra i els seus fruits. Ho resumim amb la frase AJUDEM AL RELLEU GENERACIONAL DE LA PAGESIA. Però ho fem des d’una perspectiva de base. Busquem arribar a gent que no és del sector per sembrar-hi les ganes i la il·lusió de connectar amb la terra. Amb tot el que comporta fer-ho en comunitat.

En aquest sentit hem concentrat totes les energies i esforços a elaborar un Pla d’Actuació  i desplegar-lo als pobles d’influència montserratina per donar el valor afegit al producte Fet al Montserratí, entre d’altres objectius.

L’Associació té una línia de Promocionar el producte de proximitat Montserratí com sabreu, i posem a disposició: el portal www.montserrati.cat la Fira del Montserratí i més eines, perquè els socis divulgueu més i millor els fruits del vostre treball.

Amb la mateixa quota de soci/a de 8’5€ al mes podreu accedir a donar-vos d’alta a la qualificació de productor de proximitat i accedir a difondre el vostre producte amb els canals esmentats. I participar de les Fires del Montserratí sense cap cost afegit. Tindreu també una fitxa al portal www.montserrati.cat i un video promocional vostre.

La voluntat és presentar-nos a les institucions i al públic en general com l’Associació de productors i artesans del Montserratí i poder tenir una millor projecció en conjunt que per separat. Fent l’Associació de paraigues dels productors i artesans de la zona que vulguin. Tant de productors, elaboradors, com artesans.

Tenim la determinació de donar les millors eines que puguem als productors de la zona per empoderar-vos i projectar el sector amb el valor afegit de Montserrat. I estem avançant des de fa anys per poder-vos oferir els millors resultats, per això assumim el risc, doncs fem la feina ben feta.

Estem a la vostra disposició per resoldre dubtes, preguntes que tingueu, etc. Tant al correu lafira@montserrati.cat com al telèfon 602.697.428 Tanmateix us animem a productors, elaboradors i artesans a fer-vos socis i sumar esforços per projectar el sector, a la zona.

 

 

 

 

Check Also

‘Fins que el darrer toc de sirena ens alliberi’ arriba a Ràdio Esparreguera

Ràdio Esparreguera emetrà l’enregistrament de l’obra ‘Fins que el darrer toc de sirena ens alliberi’, …