L’estiu arrenca amb la Revetlla

La revetlla de Sant Joan obre els actes d’estiu amb l’arribada de la flama, el sopar a la placeta, la foguera i les celebracions particulars i públiques com les del Casal d’avis, a Serra Alta, Can Fosalba i la del Casal Català amb música al pedrís fins entrada la matinada.

L’arribada de la Flama del Canigó va donar el tret de sortida a les activitats de l’estiu als Hostalets de Pierola. La recepció que se’n va fer a la Placeta va incloure la interpretació d’alumnes i professors del CEM Cal Maristany i la lectura del manifest, enguany escrit per la presidenta Forcadell des de la presó i llegit per la regidora Gemma Fabrés. Va ser el primer acte públic del nou equip de govern municipal.

Per altra banda cal destacar també les diferents celebracions que van venir a continuació amb el sopar a la Placeta, al Casal d’avis o als locals socials de Serra Alta i Can Fosalba. Com és habitual en els darrers anys, el bar del Casal Català va allargar la festa fins entrada la matinada amb música i ambient al pedrís.

Més imatges prement aquí.

L’entrada L’estiu arrenca amb la Revetlla ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

L’estiu arrenca amb la Revetlla
L’estiu arrenca amb la Revetlla

Check Also

L’estiu arrenca amb la Revetlla

Notícies Les obres per portar l’aigua del dipòsit del nucli antic fins al Taió ja …