Les 7veus tornen al Teatret amb "Que bèstia!"

Aquest cap de setmana, a l’entorn de la Diada de Sant Jordi, els dies 20, 21 i 22 d’abril (divendres i dissabte a les 21h i diumenge a les 20h), estrena al Teatret un espectacle poètic produït per la companyia Tramateatre. Es tracta de “Que bèstia!”, una vetllada protagonitzada per les “7 veus”, un grup d’actors i actrius col·laboradors de Tramateatre amb molta trajectòria i experiència als escenaris esparreguerins. Pere Cuscó, Jaume Boladeras, Josep Maria Brunet, Montserrat Martorell, Eloi Mestre, Maria Mestres i Montserrat Montoriol ens condueixen, sota la batuta del director Carles Reynés, per un recital atípic, on les converses, molt bèsties, ens “faran aprendre molt, de les persones grans i grans persones”. Tramateatre ens diu que aquest és un espectacle per a tots els públics, “on els més petits escoltaran històries explicades pels més grans –en edat i saviesa interpretativa.”
Les 7veus van actuar fa uns anys en un cèlebre espectacle dedicat al “Poema de Montserrat”, de Josep Maria Sagarra, i ara tornen amb textos mítics dels bestiaris catalans de grans poetes com Pere Quart (Joan Oliver) i Josep Carner.
El Bestiari és un gènere literari amb intenció didàctica, proper a la faula, que relaciona les característiques dels animals, amb els vicis i virtuts dels humans.
Com sempre, es recomana reservar les localitats per whatsapp al
618.313.899 o bé enviant un correu electrònic a tramateatre@gmail.com.

Continua llegint

Via: 777 Comunica

Les 7veus tornen al Teatret amb "Que bèstia!"
Les 7veus tornen al Teatret amb "Que bèstia!"

Check Also

Les 7veus tornen al Teatret amb "Que bèstia!"

S’ha col·locat un cobert per crear una zona més confortable i s’ha canviat el sistema …