L’Associació està acabant d’enllestir el Programa de Formació 2017-18

Pel proper curs 2017-18 l’Associació Massís de Montserrat fa una aposta clara per la formació i amplia notoriament el programa de cursos i tallers. Així com alguna novetat més.

La programació es farà pública a l’inici de Setembre i des del portal www.montserrati.cat la gent es podrà inscriure a les xerrades, tallers i cursos.

Es preveu ampliar tant la quantitat com la qualitat de les jornades de formació. De manera que es pugui entrar en una nova fase de Centre de Formació amb la Seu recent estrenada de l’entitat, a Marganell. Tot i que la formació també es desenvoluparà a tots els pobles de Montserrat que ho vulguin els seus Ajuntaments.

Ajudar al relleu generacional de la pagesia, a través de la formació, professionalització, cohesió i cooperació és l’objectiu principal d’aquesta aposta. L’entitat vol arribar a tots els públics per sensibilitzar de la necessitat de cuidar la pagesia per garantir-nos un futur com a societat, sabent el que mengem. I fer-ho des d’una òptica local i directa.

Check Also

Cavalcada dels Reis Mags

Horari: 18:15 Lloc: Continua llegint Via: AjCastellbell (Agenda)