La Premsa es fa ressò del treball i lluita de l’Associació Massís de Montserrat

Les últimes setmanes la premsa, la ràdio i els mitjans digitals tant de la zona, com a les seccions comarcals de mitjans nacionals s’han fet ressò de l’activitat de l’Associació Massís de Montserrat.

En portada al Punt Avui, al Diari Regió 7, Ràdio Esparreguera, Castellvilarenc… Olesa Ràdio, Revista Agrocultura, Xarxa de Custòdia del Territori, etc. sòn mitjans i espais on l’Associació ha despertat interès i s’ha pogut divulgar el projecte, objectius, treball i lluita pel relleu generacional de la pagesia.

L’absorció de tots els recursos pels objectius, fa que l’Associació tingui unes minces possibilitats de difusió a més gran escala d’alguns projectes innovadors en que ja treballem. En aquest sentit, qualsevol finestra que s’obri per explicar les novetats de l’Associació és benvinguda i necessària per anar divulgant i projectant els objectius que es busquen.

L’Associació Massís de Montserrat conta amb el portal www.montserrati.cat per fer d’altaveu de l’actualitat de l’entitat i les notícies comarcals. Així com per volcar-hi recursos com el Banc de Terres del Montserratí o la cartellera de Cursos i Tallers.

Check Also

Psicoshow

Horari: 18:00Lloc: Continua llegint Via: AjCastellbell (Agenda)