INCORPORACIÓ DE SOCIS I SÒCIES DE TREBALL A LA COOPERATIVA DEL MONTSERRATÍ SCCL

Som la recent creada Cooperativa del Montserratí SCCL. Hem sorgit per donar resposta a la necessitat de relleu generacional de la pagesia montserratina. Jornalers, productores, tècnics, enginyeres, treballadors i treballadores del camp oferim serveis a l’agricultura dels pobles de Montserrat.

La nostra principal eina és una aplicació per Mòbil i PC que estem acabant de desenvolupar i que es llançarà en versió de proves a mitjan octubre. On centralitzem i coordinem tots els serveis i productes dels socis i sòcies de la Cooperativa, per fer-ho més fàcil i accessible als clients.

El nostre afany és garantir el relleu generacional de la pagesia a la nostra comarca. Dignificant l’ofici de pagès. Ajudant a socis i sòcies a diversificar la seva activitat i la seva producció: fent-vos més eficients, eficaços i accessibles.
I de cara al client, fent clara i amena a tots els públics, l’experiència de contractar serveis de l’agricultura i jardineria i també comprar els vostres productes.

L’Aplicació és l’eina per coordinar els serveis d’agricultors, jardiners, productors i en general treballadors i treballadores del camp de la nostra zona. Per oferir d’una forma més organitzada i coordinada el nostre ventall de serveis als usuaris de la APP. I sense perdre la identitat pròpia de cada autònom, amb el seu nom comercial o empresa si cal.

El concepte de la APP és una experiència de mercat pels clients, on poder accedir als serveis dels socis i sòcies més propers a casa seva. Per tenir sempre a mà la facilitat de suport dels treballadors i treballadores del camp i servei en tots els àmbits i tasques de la pagesia. Jornaleria, Verema, Collita d’Oliva, llaurats, desbrossats… jardineria i enginyeria, etc. Bé sigui a nivell particular, professional, institucions, organitzacions, etc.

 

Incorporem com a socis i sòcies a treballadors i treballadores autònoms amb experiència en els treballs del camp, amb maquinària o sense. També a productors que vulguin oferir els seus productes i/o tractoristes que vulguin oferir els seus serveis amb el tractor al seu municipi i municipis veïns. En aquest cas, incorporem en exclusivitat un tractorista únicament per municipi. La nostre voluntat és ajudar a diversificar productes i serveis de productors i jornalers i donar-hi sortida.

És dir si teniu experiència i coneixement en algun dels següents serveis, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, informar-vos i/o sol·licitar l’entrada a la Cooperativa.

Peó amb o sense maquinària. Horta, Vinya, Ornamental, Fruiters…

Peó amb maquinària. Fruiters, Oliveres…

Peó forestal amb maquinària.

Desbrossat, tala, poda, etc.

Tractorista. Desbrossat, llaurat, sulfatat, remolc….

Enginyeria agrònoma. Especialitat Olivera

Enginyeria Forestal

Si encaixeu en algun camp o creieu que podeu aportar algun altre servei interessant per la pagesia, en aquest cas els requisits per entrar a la Cooperativa són:

– Ser o fer-se autònom/a previ a la entrada a la Cooperativa
– 50€ de capital social que es retornaran a l’hora de causar baixa
– Residir a algun dels municipis de l’àrea de la Cooperativa
– Ser el primer soci/a del vostre municipi en afiliar-se a la Cooperativa
– Que el Consell Rector aprovi la sol·licitud

Un cop dins la Cooperativa els vostres serveis estaran a disposició dels usuaris de la APP. I vosaltres rebreu d’una forma molt senzilla les comandes a realitzar de feina. Els preus dels serveis els marca l’assemblea general de la Cooperativa de la qual sent soci hi tindreu la vostra participació. I l’únic cost per vosaltres és que es descomptarà el 7% de la vostra facturació pel manteniment de la Cooperativa, les tasques de gestió i coordinació de socis, serveis i comandes, i la cerca constant de noves feines, projectes i serveis. Tanmateix s’haurà de seguir la normativa de Règim Intern de la Cooperativa.

La Cooperativa vol donar una confiança i seguretat als clients a través d’un sistema sofisticat, una atenció al client i coordinació de serveis a disposició dels clients. En definitiva un plus de valor afegit a la vostra feina que farà que el ventall del conjunt de serveis de socis i sòcies de treball de la Cooperativa aportin als clients una garantia contractant-nos. El nostre objectiu és ser el referent del sector agrari, ramader i forestal dels pobles de Montserrat. I esperem fer-ho al vostre costat. Si vols informar-te o fer-te soci/a de treball, posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 602697428 o al correu cooperativa@montserrati.cat

Us informem que fins el 15 d’Octubre els menors de 25 anys podran optar a un any de subvenció per la incorporació d’autònoms dins els Programes de Garantia Juvenil amb un sou fix, per iniciar la seva activitat. Així com recordem que hi ha la tarifa plana d’autònoms que el primer any es paga 50€ al mes, després està bonificada la quota per un any més en diferents %.

Moltes gràcies per l’atenció

Cooperativa del Montserratí SCCL F67275610 C/Anselm Clavé 94 08640 Olesa de Montserrat

Check Also

Llums i ombres en plena pandèmia al Festival Lola d’Esparreguera

Malgrat que les coses no pinten gens bé per al món de la cultura i …