Els Bombers rescaten un home en una via ferrada al Joc de l’Oca

Els Bombers de la Generalitat han hagut de fer un rescat amb helicòpter a Montserrat aquest dijous, 1 de maig, segons han informat diversos mitjans. Es tracta d’un excursionista de 50 anys que s’ha trencat una cama mentre feia una via ferrada al Joc de l’Oca, a la muntanya de Montserrat.

Els agents de rescat se’l van endur en helicòpter fins a can Jorba, des d’on va ser traslladat en ambulància fins a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell en estat menys greu. L’avís es va produir quan faltaven uns cinc minuts per a dos quarts de dotze del migdia. En el rescat, hi va haver d’intervenir el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers i personal del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM).

Dos morts i diversos ferits a les muntanyes catalanes aquest pont

En el que portem de pont, s’han produït diversos rescats i han hagut ferits i dos morts arreu del territori català. Ahir va morir un escalador de 28 anys al Pedraforca, que hauria caigut mentre escalava la Via de Tots i va quedar penjat de la paret. L’altra víctima mortal de l’1 de maig ha estat Jordi Frisach, veí de Cambrils de 48 anys i expresident de CDC a Tarragona. Frisach va patir un accident de muntanya a Benasc mentre feia un ràpel al costat d’un altre home de 32 anys, veí de Tarragona, que va resultar ferit greu.

Check Also

LGTBIQ+

L’Ajuntament d’Abrera presenta noves propostes d’activitats de sensibilització i visibilització de la diversitat afectiva, sexual …