El CEM passa a fer classes virtuals

Malgrat que aquest mes d’abril el Centre d’Estudis Musicals Cal Maristany, com la resta d’entitats i associacions locals, no passarà la quota entre el seu alumnat, el claustre ha decidit continuar amb les classes lectives a través de webcam convertint-se en una aula virtual.

Si bé amb l’estat d’alarma actual i la situació de confinament, la majoria de serveis i centres educatius no poden seguir amb la seva activitat, el CEM Cal Maristany inicia el mes d’abril amb classes particulars al seu alumnat a través de les eines tecnològiques que ho permeten. Això no comporta cap sobrecost per a les famílies que han vist cancel·lats els pagaments d’aquest mes i que podran gaudir de la música en uns dies on, especialment els menors, disposen de molt temps lliure.

El centre musical dels Hostalets de Pierola haurà d’adaptar-se al nou format i això pot afectar alguns instruments i modalitats com la bateria, combos i classes col·lectives que, amb la distància i els mitjans que s’utilitzen connectats a Internet, encara no permeten disposar d’una bona sincronització.

En un comunicat que ha fet arribar a les famílies, el CEM Cal Maristany es dona de marge el mes d’abril per decidir com continuarà el servei al maig i comparteix el desig d’una retrobada a les instal·lacions el més aviat possible.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

El CEM passa a fer classes virtuals
El CEM passa a fer classes virtuals

Check Also

El CEM passa a fer classes virtuals

El Ple Municipal aprova per unanimitat una moció de suport als treballadors i treballadores de …